Новости

2017-05-22

Вкусно и здраво летно овошје: Еве зошто треба да јадете диња

Кога летното овошје е во прашање сигурно лубеницата и праските е првото нешто што ви паѓа на памет, но постои уште едно вкусно овошје чија сезона е баш сега, а кое би требало да се најде на вашата трпеза.

Повеќе
2017-05-16

Јагоди - извор на витамини и минерали

Јагодите се првото сезонско овошје на нашето поднебје, кое пристигнува по долгите зимски месеци. Тие се вистински богат извор на витамини, минерали, растителни влакна и антиоксиданси. 

Повеќе
2017-05-11

Генералниот директор на “Неуромедика” Д-р Емил Угриновски го доби признанието Личност на Југоисточна Европа за 2017 година

Генералниот директор на “Неуромедика” Д-р Емил Угриновски го доби признанието Личност на Југоисточна Европа за 2017 година

Повеќе
2017-05-09

Neuromedica е спонзор и официјална Поликлиника на Скопски Маратон 2017

Neuromedica е спонзор и официјална Поликлиника на Скопски Маратон 2017

Повеќе